Transfer Talks: 'Galatasaray in onderhandeling met Al-Ittihad'

marokko
1
13 jan '19
Onderhandeld wordt er wel degelijk, alleen is er tot op heden nog geen sprake van een overeenstemming over een contract of transfersom.

Volgens Manu Lonjon, journalist voor de Franse tak van Yahoo Sport, zijn er momenteel wel gesprekken gaande tussen respectievelijk Galatasaray en het Saoedische Al-Ittihad. Eerder deze week werd al bekend dat de topclub poogt de Marokkaans-international binnen te hengelen. Waar men eerder nog sprak over een persoonlijk akkoord tussen Younès Belhanda en gegadigde Al-Ittihad, wordt dit bericht nu tegengesproken. Men zou nog enkel in de onderhandelingsfase verkeren over de voormalig speler van Montpellier HSC, Schalke 04 en OGC Nice. 

Bij Galatasaray ligt de Marokkaanse spelmaker nog tot medio 2021 vast, in het nog lopende seizoen in de Turkse Süper Lig staat de teller voor hem op 5 assists (10 competitiewedstrijden). Belhanda werd in de zomer van 2017 voor een bedrag van om en nabij de €9 miljoen overgenomen van Dinamo Kiev, de club die hem lange tijd maar niet definitief van de hand wilde doen. 

Photocredit: Social XYZ

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
galatasaray
younès belhanda
al ittihad
saudi professional league
super lig
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi