M'rirt: Vrouw schiet haar echtgenoot neer met een jachtgeweer

buitenland
15
13 jan 21:01
Een vrouw doodde haar echtgenoot vrijdagochtend met een jachtgeweer in de buurt van M'rirt in de regio Khénifra.
Vrijdagmorgen schoot een vrouw, niet ver van M'rirt (op de weg die leidt naar Oued Oum R'bie) in de Midden-Atlas, haar echtgenoot neer met een jachtgeweer, voor de ogen van hun twee jonge dochters.

Volgens ter plaatse verzamelde getuigenissen door Lefr360 was het echtpaar voortdurend in conflict. "De vrouw had vermoedens dat haar echtgenoot haar ontrouw was, waardoor het leven van het paar hels was", zeiden de buren.

Het conflict nam een dramatische wending toen de vrouw vernam dat haar man op het punt stond met een ander te trouwen. "Het geschreeuw werd door de hele buurt gehoord", aldus dezelfde buren. De stiefvader en zwager van de vrouw probeerden haar te kalmeren, maar het mocht niet baten.

De vrouw greep in een hysterische toestand een jachtgeweer en vuurde twee schoten af op haar echtgenoot onder de ogen van hun twee dochters. Het slachtoffer werd door de kogels geraakt in zijn borst en buik.

De vrouw ging even later zelf naar de Koninklijke Gendarmerie, nadat ze eerst haar twee dochters naar haar vader had gebracht in een nabijgelegen douar, die ze ook op de hoogte bracht van de misdaad die ze zojuist had gepleegd.
© Redactie 2019
marokko
mrirt
vrouw
jachtgeweer
echtgenoot
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
utrecht
schietpartij
malawi
afrika cup 2019
team marokko
slachtoffers
nieuw-zeeland
nieuwzeeland
oussama idrissi
italie
atlasleeuwen
casablanca
frmf
wk 2018
tanger
ajax
hervé renard
eredivisie
marrakech
mohammed vi
hakim ziyech
spanje
rabat
daesh