Raja doet voormalig Marokko U17-talent gratis van de hand aan OCS Safi

sport
0
14 jan 17:01
Wie kent hem nog? Een van de lichtpuntjes tijdens het WK U17 in de Verenigde Arabische Emiraten en het voor Jong Marokko succesvol verlopen toernooi in Toulon (red. verloren finale tegen gastland Frankrijk, 3-1).
In actie komen namens Raja Casablanca zit er niet meer in voor Walid Sabbar. Vandaag werd bekend dat zijn voormalige contractclub hem 'gratis' van de hand doet, de aanvaller liep uit zijn contract en kon zodoende transfervrij zijn vervolgstap maken. De club die uitkomst bood voor de ooit zo veelbelovende middenvelder is competitiegenoot OCS Safi. Na de jeugdopleiding te hebben doorlopen in de economische metropool van Marokko kwam de voormalig Jong Marokko-international ook nog kort in actie namens KACM Marrakech. 

De nu 22-jarige Sabbar kwam in de Botola Pro tot nu toe 28 keer voor in het strijdplan van zowel Raja als zijn tijdelijke werkgever KACM Marrakech. In de CAF Champions League mocht hij in 2015 tweemaal opdraven, beiden hele korte invalbeurten tijdens de groepsfase (red. uit- en thuis tegen Kaizer Chiefs). 

Photocredit: FRMF.ma 
© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
walid sabbar
ocs safi
raja casablanca
botola pro
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
iran
verenigde staten
syrië
saoedi-arabië
gibraltar
frankrijk
terrorisme
tunesië
jemen
rusland
atlasleeuwen
casablanca
frmf
marrakech
politie
tanger
ajax
spanje
rabat
afrika cup
moord
eredivisie
daesh
mohammed vi