L'Équipe: 'Al-Ittihad neemt Belhanda voor €8 miljoen over van Galatasaray'

marokko
0
14 jan '19
De spreekwoordelijke kogel is door de kerk, Galatasaray doet haar sterkhouder voor een riant bedrag van de hand aan de Saoediërs.

Vandaag gonsde het van de berichten rondom het persoon van Younès Belhanda. Een overeenkomst tussen werkgever Galatasaray en Al-Ittihad zou in de maak zijn en daar bovenop was de Turkse topclub zelfs naarstig op zoek naar een geschikte vervanger voor de Marokkaans-international. Een van de namen die werd genoemd is die van Oussama Tannane, de vleugelaanvaller die FC Utrecht op huurbasis overnam van Saint-Étienne zou de leeggekomen plek van zijn collega-international moeten opvullen. Over dat laatste detail verschillende de lezingen, wel wordt nu steeds aannemelijker dat Belhanda wel degelijk zijn carrière gaat vervolgen in een land waar enkele andere medespelers van #TeamMarokko hem al voor gingen. 

Belhanda vliegt binnen niet al te lange tijd over naar het Midden-Oosten
Volgens het goed ingevoerde L'Équipe.fr is 'Cim Bom Bom' een transfersom van €8 miljoen overeengekomen met de werkgever van Karim El Ahmadi en Manuel Da Costa. Het vooraanstaande sportmedium weet verder te melden dat de 28-jarige ex-speler van Montpellier HSC, Dinamo Kiev en Schalke 04 binnen afzienbare tijd af zal reizen naar zijn nieuwe onderkomen waar dus dat nieuwe avontuur voor hem in het verschiet ligt. 

Photocredit: Tekgol

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
younès belhanda
galatasaray
al ittihad
saudi professional league
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi