Ain Atiq: Jonge man gearresteerd voor verkrachting en ontvoering van een minderjarige

marokko
7
15 jan '19
De regio Harhoura werd vorige week opgeschikt door het drama van een jong meisje, ontvoerd en verkracht door de zoon van een rijke bekendheid in de gemeente Ain Atiq.

Een verschrikkelijk misdaad in de regio Harhoura waar een jong meisje werd ontvoerd en verkracht. De auteur: de zoon van een rijke bekendheid in de gemeente Ain Atiq, een "oueld lefchouch" (verwend kind), zoals de krant Al Akhbar hem noemt.

De krant geeft aan dat het slachtoffer een middelbare scholiere is op een van de particuliere middelbare scholen in de regio. Ze verliet Harhoura rond 19:00 uur en ging naar het station in Temara om met een taxi naar het district Agdal in Rabat te gaan. Terwijl ze wachtte op een taxi, benaderde de dader haar in een 4x4 Range Rover, toebehorend aan zijn vader. Hij bood haar aan om haar naar Rabat te rijden. Ze stemde daarmee in, maar werd vervolgen ontvoerd en naar een afgelegen gebied rond Ain Atiq gebracht, een gebied waar hij bekend is met de geografie en waar hij haar bijna drie uur lang in haar auto heeft vastgehouden en verkracht.

Het slachtoffer slaagde erin rond 23.00 uur te vluchten, meldt Al Akhbar en ze belandde bij de snelweg, vanwaar ze naar huis liftte. Haar familie bracht haar onmiddellijk naar een privékliniek waar de artsen de verkrachting bevestigden. Hierna werd de Koninklijke Gendarmerie op de hoogte gesteld van de misdaad en werd besloten om een onderzoek in te stellen.

Volgens de krant leverde de vader van de 23-jarige verdachte hem 24 uur na het incident zelf over aan de autoriteiten. De jongeman werd voorgeleid aan de procureur-generaal van het Hof van Beroep in Rabati, die besloot hem in hechtenis te houden in de gevangenis van El Arjat (Salé) in afwachting van zijn proces. Hij zal moeten antwoorden op de beschuldigingen van ontvoering en verkrachting van een minderjarige.

© Redactie 2019
marokko
ainatiq
harhoura
ontvoering
verkrachting
minderjarig
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?