Hommeles in Nijmegen: Achahbar en Darri teruggezet naar Jong NEC

marokko
0
15 jan '19
Het Marokkaanse duo wordt op een wel heel beschamende wijze geslachtofferd door trainer Jack de Gier, de trainer van de Keuken Kampioen Divisie-formatie brengt de beide aanvallers tot nader orde onder bij hun beloftenploeg.

Zojuist deelde NEC Nijmegen via de eigen kanalen dit opmerkelijke bericht. PEC Zwolle-huurling Anass Achahbar en Brahim Darri zijn vanwege een woordenwisseling met de technische staf in de rust van FC Eindhoven - NEC Nijmegen (red. 3-2, competitiehervatting) disciplinair gestraft. Wat er precies is gebeurd, laat de club in het midden. In het persbericht is enkel te lezen dat het om een 'woordenwisseling' gaat. 

Waar Darri zich afgelopen zomer definitief verbond aan de Nijmegenaren (transfervrij overgekomen van Heracles Almelo), zou voormalig Feyenoorder Achahbar in principe aankomende zomer weer terug moeten keren bij de club die hem onder contract heeft staan. De ploeg die tegenwoordig onder de leiding staat van Jaap Stam deed de spits in de zomer van 2017 tijdelijk van de hand. Wel is er in de huurovereenkomst een optie tot koop bedongen. 

Photocredit: ANP

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
nec nijmegen
jack de gier
brahim darri
anass achahbar
disciplinair
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?