'El Kaoutari duikt op in Frankrijk, mag op proef bij Ligue 2-formatie'

marokko
0
15 jan '19
Mogelijk een mooie kans om zich weer omhoog te werken naar het niveau waar hij ooit zo goed tot zijn recht kwam, de Ligue 1.

Na onlangs zijn contract bij Wydad Casablanca te hebben ontbonden toont Abdelhamid El Kaoutari zich tot een echte doorzetter. Volgens het Franse medium L'Est Républican is de centrumverdediger momenteel op proef bij AS Nancy, de club die tegen alle verwachtingen in terug te vinden is in onderste regionen van de Ligue 2. In degradatienood verkerend is er voor de formatie van trainer Alain Perrin alles aan gelegen om zo sterk mogelijk uit deze winterse transferperiode te komen. Naast El Kaoutari was de club ook druk in de weer met een tweetal andere potentiële versterkingen, te weten: Najib Gandi (voormalige kracht van FC Nantes) en Pape Paye (Bourg-en-Bresse, derde niveau Frankrijk). Deze twee spelers wisten niet te overtuigen tijdens hun proefstage. 

De nu 28-jarige El Kaoutari speelde voor zijn teleurstellende stap naar de Botola Pro óók in de kleuren van onder andere Montpellier HSC, US Palermo, SC Bastia en Stade Reims. 

Photocredit: TMW.it

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
abdelhamid el kaoutari
wydad casablanca
contractontbinding
ligue 2
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?