Belhanda verwikkeld in transfersoap: 'Galatasaray trekt op de valreep akkoord in'

marokko
0
15 jan '19
Het verhaal rondom deze op handen zijnde transfer neemt verrassende wendingen aan, zo legt Yahoo Sports-journalist Manu Lonjon uit.

Waar er eerder deze week werd gesproken over een akkoord tussen beide clubs, Galatasaray en het Saoedische Al-Ittihad, zou het slechts een krabbel zijn die Younès Belhanda scheidt van een nieuw avontuur op Saoedische gronden. Nu lijkt er echter aan de achterkant gerommeld te worden, hoofdrolspeler in dit geheel zou de Turkse topclub zijn. Journalist van de Franse tak van Yahoo Sport, Manu Lonjon, legt op Twitter uit dat de Marokkaans-international in eerste instantie niet wilde verkassen uit Istanbul. Op het moment dat zijn werkgever uitonderhandeld leek met de Saoediërs, was er van de kant van Belhanda nog helemaal geen sprake van een vertrekwens. Pas toen de hekkensluiter van de Saudi Professional League zich bij hem meldde en hij een akkoord met ze bereikte toonde Galatasaray zich van een andere kant.

De club die samen met nog 31 formaties de knockoutfase van de UEFA Europa League ingaat, wil plots niets meer van een vertrek weten. Anders dan toen ze succesvol om de tafel gingen met de huidige werkgever van Karim El Ahmadi en Manuel Da Costa, wordt nu gesuggereerd dat de middenvelder onmisbaar voor ze is. Naar verluidt, zo onderschreef L'Équipe gisteravond, kwam men een transfersom van €8 miljoen overeen met Al-Ittihad. Dat akkoord lijkt dus de prullenmand in te kunnen, in de Türk Telekom Arena ligt de 28-jarige spelmaker nog tot medio 2021 vast. 

Photocredit: TRT.tr

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
younès belhanda
galatasaray
al ittihad
süper lig
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi