Marokkaanse politie opgeleid in vreemde talen

marokko
0
15 jan '19
Als onderdeel van het opleidingsprogramma's heeft DGSN een gids opgesteld voor het leren van vreemde talen, waaronder de Franse, Engelse en Spaanse taal.

Het belangrijkste doel van deze gids is om de politie de basisprincipes van communicatie in deze vreemde talen te leren. Hierdoor kunnen de agenten communiceren met de verschillende buitenlanders die naar de politie komen en kan men hen een goede ontvangst en goede communicatie garanderen. Deze gids zal hen ook helpen hun kennis van deze talen te verbeteren.

Volgens Hespress zal deze gids eerst worden getest op het Koninklijk Instituut van de Politie voordat deze wordt verfijnd en vervolgens wordt verspreid naar politieambtenaren die zijn aangesloten bij de verschillende diensten van het directoraat-generaal voor de Nationale Veiligheid (DGSN). Het zal dan ook worden geïntegreerd in het opleidingsprogramma dat alle kandidaten voor de functie van politieagent volgen.

De realisatie van deze gids maakt deel uit van de DGNS-strategie om te moderniseren en aan te passen aan de transformaties van de samenleving.

© Redactie 2019
marokko
politie
talen
dgsn
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi