VI: 'Alleen medische keuring scheidt El Hankouri nog van overgang naar Groningen'

marokko
0
16 jan '19
Anders dan voorheen gedacht werd betreft dit een definitieve overgang, Mohamed El Hankouri zal deze ochtend een medische keuring ondergaan in de Euroborg.

Bij monde van Voetbal International-journalist Martijn Krabbendam meldt men deze transferupdate. Waar het er nu naar uitziet is het enkel de medische keuring die de vleugelaanvaller scheidt van een definitieve overgang naar competitiegenoot FC Groningen. Het talent wat volledig gevormd werd op Varkenoord speelde vorig seizoen op huurbasis namens Willem II, in dat jaargang kwam de Jong Marokko-international uit op 3 assists uit 21 competitieoptredens. Naar wat toen bleek, genoeg om weer terug te keren naar de club die hem onder contract heeft staan. Echter heeft hij onder het bewind van trainer Giovanni van Bronckhorst niet kunnen rekenen op uitgesproken kansen, spelen namens Feyenoord deed El Hankouri tot nu toe slechts 5 keer (86 minuten, allemaal vanuit een reserverol). 

Onduidelijk is alleen nog voor hoe lang FC Groningen de 21-jarige aanvaller gaat vastleggen en welke transfersom met zijn komst gemoeid gaat. In de Kuip ligt hij nog enkel tot komende zomer vast. 

Photocredit: ANP

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
mohamed el hankouri
feyenoord
fc groningen
eredivisie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?