UITGELICHT: 'Belhanda draait bij, wil niet meer vertrekken uit Süper Lig'

marokko
6
16 jan '19
Een exclusiefje van de Franse tak van Yahoo Sports: Younès Belhanda kiest definitief voor een langer verblijf op de Turkse gronden, gegadigde Al-Ittihad vangt dus bot.

Als we dit doorgaans goed ingevoerde sportmedium mogen geloven dan is alles terug bij af. Waar eerder nog werd beweerd dat de speler zelf rond zou zijn met het Saoedische Al-Ittihad, Galatasaray dat eerst ook was en 'last-minute' een vertrek van de Marokkaans-international in de weg ging zitten, is er nu een einde gekomen aan deze bijna in gang gezette transfersoap. Yahoo Sports meldt zojuist dus dat de voormalig speler van onder andere Montpellier HSC, Dinamo Kiev en OGC Nice in ieder geval deze winter niet vertrekt bij zijn werkgever. 

Bij de huidige nummer vijf in het Turkse hoogste niveau ligt de middenvelder nog tot medio 2021 vast. De regerend landskampioen nam het jeugdproduct van 'La Paillade' in de zomer van 2017 voor een transfersom van om en nabij de €9 miljoen over van Dinamo Kiev. 

Update 16-01-2019 15:54
Zojuist meldt het Turkse TRT dat Belhanda zijn vertrekwens zou hebben herzien na wat financiële compensaties van zijn werkgever. Zo krijgt hij een salarisverhoging, in het midden wordt gelaten om hoeveel het exact gaat, en wordt de €200.000 geldboete die hij voor zijn gele kaarten kreeg ingetrokken (3 gele en een rode kaart uit 10 competitiewedstrijden).

Photocredit: Yahoo Sports FR

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
younes belhanda
galatasaray
super lig
al ittihad
saoedi-arabie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi