Transfer Talks: 'Frosinone aan het onderhandelen met Taarabt'

sport
0
16 jan 18:03
De laatste keer dat de 'verloren zoon' in competitieverband in actie kwam dateert alweer van 31 maart, toen namens huurder Genoa CFC tegen SPAL (red. 1-1 gelijkspel, Serie A).
Met het einde van de transferwindow in zicht lijkt Adel Taarabt zich op de valreep mogelijk nog te kunnen voorzien van een nieuwe werkgever. Uitgaande van het vooraanstaande Italiaanse sportmedium Corriere dello Sport is Serie A-formatie momenteel in gesprek met de 29-jarige international. Na zijn terugkeer afgelopen zomer bij SL Benfica, de club die hem al sinds de zomer van 2015 onder contract heeft staan, begeeft de middenvelder zich op een dood spoor. Taarabt zit net als tijdens zijn actieve periode bij de Portugezen niet bij de selectie en houdt zich enkel fit bij de beloften van de topploeg. Officiële minuten maken namens de 'Águias' deed het 'enfant-terrible' tot op heden nog nooit, vrijwel meteen na zijn overgang vanuit Londen kreeg hij een reserverol toebedeeld. 

Met een contract wat nog ruim 1,5 seizoen doorloopt hangt er nog een aardig prijskaartje aan de voormalig speler van onder andere Tottenham Hotspur en Queens Park Rangers. Het meest voor de hand liggend is dan ook dat Frosinone Taarabt tijdelijk afneemt van de huidige nummer twee in Liga NOS. 

Photocredit: Diario AS
© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
adel taarabt
sl benfica
frosinone
serie a
liga nos
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
iran
caf
terrorisme
can 2019
golf
bosnië en herzegovina
duitsland
teheran
den haag
algerije
atlasleeuwen
casablanca
frmf
tanger
marrakech
ajax
politie
spanje
eredivisie
mohammed vi
rabat
moord
afrika cup
dgsn