DEAL DONE: El Kaoutari geeft in de Ligue 2 vervolg aan carrière

marokko
0
16 jan '19
Lang had de huidige hekkensluiter van de tweede voetbalafdeling van Frankrijk niet lang nodig om overtuigd te raken van het kunnen van de Marokkaans-international.

Zojuist toonde AS Nancy zijn winterversterking aan pers en publiek. Abdelhamid El Kaoutari ligt het komende half jaar vast bij de voormalige werkgever van onder andere Youssef Hadji en Youssef Ait Bennasser en zal met zijn nieuwe ploeg moeten knokken voor lijfsbehoud in de Ligue 2. Vrij recent vertrok de voormalig speler van onder andere Montpellier HSC en US Palermo voortijdig uit de Marokkaanse competitie Botola Pro. Zich schikkend in een reserverol bij Faouzi Benzarti's Wydad koos de 28-jarige centrumverdediger eieren voor zijn geld en liet hij zijn contract in Casablanca ontbinden. 

Eerder deze week werd bekend dat El Kaoutari een handreiking kreeg van AS Nancy en zich daar middels een proefweek mocht bewijzen voor het in aanmerking komen voor een langer dienstverband. Die club lijkt met het vastleggen van de verdediger voldoende overtuigd van zijn potentieel. 

Photocredit: (@asnlofficiel) Twitter

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
abdelhamid el kaoutari
as nancy
ligue 2
transfervrij
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?