Transfer Talks: Rizespor verlost Chahechouhe van uitzichtloosheid bij Fenerbahçe

marokko
0
En weer verbindt een Marokkaans-international zich aan een nieuwe werkgever, ditmaal is het Aatif Chahechouhe die anders dan voorheen nu weer uitzicht krijgt op speelminuten.

Bij Fenerbahçe geslachtofferd door zijn voormalige coach Philip Cocu, kon de Marokkaanse aanvaller zich tot vandaag niet terugvechten in het eerste elftal van 'de Gele Kanaries'. Begin oktober ontdeed de Nederlander zich van collega-international Nabil Dirar, doelman Volkan Demirel en dus ook Chahechouhe. Dit omdat het drietal zich volgens de ex-coach van PSV onprofessioneel gedroeg ten tijde van de sportief mindere periode van de club.

Ook Koeman en Yanal zien niks in een hernieuwde aansluiting bij het A-elftal
Toentertijd verkerend in de onderste regionen van de Turkse Süper Lig zag Cocu geen andere mogelijkheid dan hen tot nader orde te ontdoen van een plek in de selectie van het A-elftal. Ook onder opvolgers Erwin Koeman (interim-coach) en Ersun Yanal veranderde er maar weinig aan hun kansenperspectief in het Şükrü Saracoğlustadion. Vandaar ook dat de voormalig speler van Sivasspor en AS Nancy eieren voor zijn geld koos. De club die uitkomst bood, Caykur Rizespor. 

Rizespor durft het aan met de 32-jarige international, in die zin dat het zich tot aan het einde van dit seizoen bindt aan de vleugelaanvaller. Vanochtend werd deze huurtransfer via de officiële kanalen van de hekkensluiter wereldkundig gemaakt. 

Photocredit: Haber ne Diyor

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
aatif chahechouhe
fenerbahce
rizespor
super lig
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?