Rivaldo reageert op spraakmakende overgang: 'Ben nog geen trainer, later misschien'

marokko
0
18 jan '19
De voormalig Braziliaans-international komt via zijn Instagramprofiel met een iets ander verhaal dan de clubleiding gisteren zelf optekende.
Anders dan wat de derdedivisionist aan pers en publiek mededeelde, lijkt er voor Vítor Borba Ferreira voorlopig nog geen sprake te zijn van een actief dienstverband bij Sporting Club Mohammedia. Via zijn eigen social mediakanaal vertelt de 46-jarige voetbalpensionado vereerd te zijn met de warme ontvangst van de club, maar meer ook niet: ''Wil de voorzitter en de club bedanken voor de uitnodiging en het shirt, maar trainer ben ik nog niet. Wellicht wel in de toekomst.''

Rol van Rivaldo wordt vrijblijvend, zo nu en dan de technische staf bijstaan met raad en daad
Deze verklaring staat haaks op het persbericht wat de club er gisteren uitgooide. Daarin stond dat de voormalig speler van onder andere FC Barcelona, Olympiakos Piraeus en het Braziliaanse Cruzeiro de technische staf van SSC Mohammedia bij gaat staan. Verschillende bronnen in Marokko melden nu dat deze rol een ietwat meer vrijblijvend karakter kent dan aanvankelijk naar buiten werd gecommuniceerd: de 46-jarige Braziliaan zal, óók vanwege zijn vriendschap met voorzitter Hicham Ait Menna, hen zo nu en dan bijstaan met raad en daad. Dit staat dus in schril contrast met het eerdere bericht dat hij vanaf volgend seizoen misschien zelfs de rol van hoofdtrainer op zich gaat nemen. 

Naar wat nu bekend is willen de beleidsbepalers van SSC Mohammedia zo snel als het kan de weg naar boven vinden. Gepoogd wordt om binnen afzienbare tijd, nu koploper in de Ligue Nationale du Football Amateur, te promoveren naar het Marokkaanse hoogste niveau, de Botola Pro. 

Photocredit: rivaldoofficial (Instagram)
© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
rivaldo
chabab mohammedia
stunt
promotie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi