Opening van een groot oncologie centrum in Oujda

marokko
2
21 jan '19
De ODM-groep (Oncologie en Diagnose in Marokko) zal deze maand zijn derde gespecialiseerde kliniek openen.

Het oncologie centrum in Oujda, genaamd "Al Kindy", zal zich specialiseren in oncologie en medische beeldvorming, kondigt een verklaring van ODM aan. Het heeft tot doel tegemoet te komen aan de behoeften van de bevolking van de Oriental op het gebied van gespecialiseerde zorg voor kankerpatiënten "door hen een kwalitatief zorgaanbod te bieden".

Ontwikkeld in samenwerking met lokale en buitenlandse experts en gebouwd op 5 verdiepingen met een oppervlakte van 4.100 m2, zal het nieuwe centrum plaats bieden aan meer dan 6.000 patiënten per jaar. De bouw duurde 24 maanden en kostte een investering van meer dan 100 miljoen dirham, volgens dezelfde bron.

Het paramedisch en administratief team werd lokaal geselecteerd en getraind in oncologiecentra van dezelfde groep "om de beste patiëntenzorg te verzekeren".

Dr. Khalid Mokaouim, de medisch directeur van het centrum, is een radiotherapeut-oncoloog, afgestudeerd aan de Faculteit Geneeskunde in Dijon en heeft zijn opleiding voltooid in het Oscar Lambret-centrum in Lille. Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring in Frankrijk.

ODM werd in 2013 opgericht en is de eerste privégroep gespecialiseerd in oncologie en medische beeldvorming in Marokko met de missie om zich over het hele Marokkaanse grondgebied uit te strekken "om zorg van uitmuntendheid te bieden".

De ODM-groep heeft nu radiologiecentra in Casablanca, Rabat en Marrakech, en gespecialiseerde oncologiecentra in Marrakech en Casablanca. Binnenkort komt daar dus Oujda bij.

Photocredit: Medias24

© Redactie 2019
marokko
oujda
oncologie
centrum
odm
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi