Transfer Talks: 'Al-Ittihad na Belhanda nu aan de slag met Juventus'

marokko
2
21 jan '19
De kapitaalkrachtige Saoedische formatie weet maar niet van ophouden, Italiaanse bronnen melden nu dat het eerste contact met contractclub Juventus al gelegd zou zijn.

Uitgaande van waar Tuttomercatoweb mee op de proppen komt, lijkt men in Saoedi-Arabië te pogen Medhi Benatia in te lijven. Het medium meldt namelijk dat de nummer 15 van de Saudi Professional League zich deze winter nog versterkt wil zien worden met de Marokkaanse centrumverdediger. Anders dan vorig seizoen maakt trainer Massimiliano Allegri nauwelijks gebruik van de diensten van de 31-jarige stopper. Zijn laatste competitietreden namens 'de Oude Dame' dateert van 11 november van het afgelopen kalenderjaar. In de kraker tegen AC Milan (red. 0-2 zege) kwam het jeugdproduct van Olympique Marseille als basisspeler voor op het wedstrijdformulier. Alle daaropvolgende ontmoetingen in de Serie A zat hij wel bij de selectie maar moest hij zich volledig schikken in de rol van reservespeler. 

Benatia zelf maakt er geen geheim van zijn huidige situatie bij de regerend landskampioen te hekelen, echter is het zijn werkgever die hem weigert los te weken. Oefenmeester Allegri tekende eerder al op niets te zien in een voortijdig vertrek van zijn sterkhouder. De 58-voudig international ligt nog tot de zomer van 2020 vast in het Allianz Stadium, in de zomer van 2015 werd hij voor een transfersom van om en nabij de €17 miljoen definitief overgenomen van 'Der Rekordmeister'.

Photocredit: Sportskeeda

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
medhi benatia
al ittihad
saudi professional league
juventus
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi