‘Mastour laat PAS Lamia in het ongewisse, keert niet terug van vakantie'

marokko
3
22 jan '19
Waar hij ooit nog te boek stond als de 'Marokkaanse Messi', lijkt Hachim Mastour het nu écht te hebben verbruid.

Uitgaande van wat momenteel de ronde doet in de Griekse media lijkt er een breuk aanstaande tussen PAS Lamia en de enkelvoudig Marokkaans-international. De media daar tekent op dat de transfervrij aangetrokken aanvaller zich na zijn vakantie niet heeft gemeld bij zijn werkgever. Het gerucht gaat echter zelfs zo ver dat zowel de clubleiding als teamgenoten niet weten waar het 20-jarige jeugdproduct van AC Milan zich momenteel ophoudt. 

Club gaat contract ontbinden, nog altijd geen contact gehad met Mastour
Naar wat nu blijkt gaat de club in kwestie ervan uit dat het contract wat hen met Mastour bindt, opgezegd gaat worden. Dit omdat de voormalig huurling van Málaga CF en PEC Zwolle tot nog toe geen geldige reden aan heeft kunnen houden voor zijn afwezigheid. Heel veel sportieve stappen heeft de middenvelder niet kunnen zetten bij de promovendus in de Griekse Super League, de teller staat sinds zijn komst op slechts vier competitieoptredens, in het bekertoernooi mocht hij twee keer opdraven. 

Vlak nadat hij werd binnengehaald maakte men bekend hem het hoogste jaarsalaris te hebben toegezegd. Ruim €200.000 per jaar zou Mastour bij PAS Lamia 1964 gaan opstrijken, het hoogste jaarinkomen ooit uit de clubgeschiedenis. 

Photocredit: EPT1

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
hachim mastour
pas lamia
super league
opmerkelijk
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?