Hakimi: 'Hoop hetzelfde pad als dat van Carvajal te gaan bewandelen'

marokko
2
22 jan '19
De Marokkaans-international trof tijdens zijn trainingskamp in Marbella het Spaanse medium MARCA. Dat onderonsje ging onder andere over een mogelijke rentree in het Spaanse hoogste niveau, La Liga.

De verhuur aan Borussia Dortmund heeft Achraf Hakimi tot nu toe meer sportiefs gebracht dan hij en contractclub Real Madrid vooraf hadden kunnen voorzien. De nog maar 20-jarige back kon zich binnen een mum van tijd invechten in de basiself van zijn trainer Lucien Favre. De teller staat tot nu toe dan ook op maar liefst 13 competitieoptredens (één doelpunt en drie assists). In de hoofdmoot van de UEFA Champions League ontpopte het jeugdproduct van 'de Koninklijke) zich tegen nota bene Atlético Madrid tot assistenkoning. In de met 4-0 gewonnen thuiswedstrijd bereidde hij het bizarre aantal van drie treffers voor. 

''Net zoals ik koos hij voor een tussentijdse stap elders''
Op de vraag of hij het gevoel heeft dat het 'Carvajal-scenario' hem ook ten deel kan vallen antwoordt de back het volgende: ''Hij is onderdeel van mijn referentiekader, wel degelijk een voorbeeld dus in al hetgeen hij heeft bereikt en nog wil gaan bereiken. Net zoals ik koos hij voor een tussentijdse stap elders, in zijn geval bij Bayer Leverkusen. Daar werd hij gevormd tot man en professional. Hoop op den duur hetzelfde pad te gaan bewandelen en me uiteindelijk ook tot de profvoetballer te kronen die hij is.''

Photocredit: Antena2.es

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
achraf hakimi
borussia dortmund
real madrid
marca
la liga
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi