UPDATE: 'FA laat Engeland - #TeamMarokko in Londen afgewerkt worden'

marokko
8
22 jan '19
Het Marokkaanse medium Le360.ma laat er geen gras over groeien, de Engelsen willen hun ploeg met #TeamMarokko in de eigen hoofdstad meten.

Nadat het internetplatform gisteren bekendmaakte dat beide voetbalbonden deze oefeninterland overeenkwamen, wordt nu wat meer duidelijk over het hoe en wat van dit affiche. Vanmiddag kwam hetzelfde medium dus met een toevoeging op het bericht van gisteravond. Het lijkt erop dat de Engelse voetbalbond FA naar Londen afwijkt om deze vriendschappelijke ontmoeting gestalte te geven. Van welke speelhaven men gebruik gaat maken is echter nog onbekend. 

Het enige punt van kritiek op deze primeur van Le360.ma is de speeldatum van dit oefentreffen. 'The Three Lions' staan namelijk al aardig volgeboekt in de interlandperiode van maart, het elftal van bondscoach Gareth Southgate neemt het namelijk op de 22e op tegen Tsjechië om 3 dagen later al Montenegro tegenover zich te krijgen. #TeamMarokko heeft tot nu toe nog enkel het laatste kwalificatieduel voor de Afrika Cup van 2019 op het programma staan, de 23e van diezelfde kalendermaand. 

Photocredit: FRMF.ma

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
engeland
team marokko
oefeninterland
frmf
fa
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?