Marokkaanse zakenman geliquideerd in Marbella

buitenland
0
23 jan '19
Marco Yaqout, een Spaanse zakenman van Marokkaanse afkomst, werd op maandag 21 januari doodgeschoten voor zijn villa in Marbella, Spanje.

Het dagblad Al Akhbar bericht vandaag dat de 49-jarige zakenman werd vermoord terwijl hij in zijn Bentley zat voor zijn villa in San Pedro de Alcantara. Hij was net komen aanrijden en wilde parkeren in zijn garage. De media geven aan dat er meer dan 20 keer op hem werd geschoten. Hij probeerde nog te ontsnappen via de bijrijderskant, maar dat mocht niet baten, hij stierf te plekke.

Marco Yaqout bezit minstens vijf uitgaansgelegenheden, waaronder bars, restaurants en nachtclubs, in Puerto Banus, een luxe jachthaven in Marbella.

De eerste bevindingen van het onderzoek tonen aan dat het waarschijnlijk om een afrekening ging in het criminele circuit, het zou hierbij gaan om internationale drugshandel en het witwassen van geld.

De Spaanse veiligheids- en inlichtingendiensten hebben Yaquot's laatste uitgaande telefoontjes gecheckt en camerabeelden bekeken, maar de daders zijn tot op heden nog niet gevonden.

© Redactie 2019
spanje
marbella
liquidatie
marokkaanse
zakenman
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi