Transfer Talks: 'Parma haalt El Kaddouri terug naar Serie A, keuring maandag'

marokko
0
24 jan '19
Naar het er nu naar uitziet is de deal in kannen en kruiken, het enige wat de Marokkaans-international nog scheidt van een rentree op de Italiaanse velden is de gebruikelijke medische keuring die vooraf gaat aan het te ondertekenen papierwerk.

Uitgaande van het nagenoeg altijd goed ingevoerde Sky Sports Italia lijkt Parma FC binnenkort verzekerd te zijn van de voormalige contractspeler van SSC Napoli. Tegenwoordig actief bij de Griekse koploper PAOK Saloniki, zou de inmiddels 28-jarige El Kaddouri al geruime tijd zijn zinnen hebben gezet op een terugkeer in de Serie A. Een van de clubs die de aanvallende middenvelder al lange tijd volgt is dus Parma FC, de club die in 2015 failliet werd verklaard en zich middels een doorstart weer vanuit de Serie C terug wist te knokken naar de hoogste voetbalafdeling van het land. 

Met tot nu toe 11 competitieduels in de benen namens PAOK (één goal en drie assists) zal hij zijn kortstondige periode daar dan ook gaan afsluiten. Bij die club stond de multifunctionele aanvaller nog tot medio 2020 onder contract. Debuteren namens #TeamMarokko deed het jeugdproduct van RSC Anderlecht op 14 augustus 2013, onder toenmalig bondscoach Rachid Taoussi werd de nu 27-voudig international gebracht tijdens een vriendschappelijk treffen met Burkina Faso (red. 1-2 verlies, Grand Stade de Tanger). 

Photocredit: Gazzetta.gr

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
omar el kaddouri
serie a
parma
paok saloniki
super league
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi