DEAL DONE: SSC Napoli doet Machach opnieuw van de hand aan Serie B-formatie

marokko
0
24 jan '19
Het is de tweede uitleenbeurt voor de 23-jarige contractspeler van 'I Partenopei', nadat hij bij Carpi geen potten wist te breken krijgt de aanvaller nu een nieuwe kans toebedeeld bij een competitiegenoot van zijn voormalige werkgever.

Na afgelopen zomer van de hand te zijn gedaan aan Carpi krijgt het jeugdproduct van FC Toulouse nu een nieuwe kans bij FC Crotone. Zinédine Machach werd vorig jaar rond deze tijd overgenomen van de club die hem deels opleidde. In eerste instantie zag de clubleiding een rol voor hem weggelegd in de hoofdmacht, afgelopen zomer besloot men toch anders. De centrale middenvelder kwam overigens geen enkele keer aan bod tijdens zijn periode bij de A-selectie van de huidige trainer Carlo Ancelotti, hij moest het enkel doen met plekken in de wedstrijdselectie. 

Machach, zoon van een Algerijnse moeder en Marokkaanse vader, mag zich tot het einde van het nog lopende seizoen laten zien in de Serie B. In de competitie had hij al 10 duels in de benen namens zijn vorige huurder, scoren of het voorbereidende werk doen voor een treffer deed hij echter niet.

Photocredit: SSCNapoli.it

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
zinedine machach
ssc napoli
serie b
fc crotone
verhuur
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?