UPCOMING: 'Benatia bereikt persoonlijk akkoord met het Qatarese Al-Duhail SC'

marokko
8
25 jan '19
Over en sluiten, zo lijkt het. De Qatari zouden nu enkel de plooien met Juventus glad moeten strijken, die club heeft het gemis van hun sterkhouder inmiddels al ingecalculeerd en is al een tijdje naarstig op zoek naar een geschikte vervanger.

Waar transfergoeroe Gianluci di Marzio het vaker bij het rechte eind heeft, is hij óók nu verzekerd van de juistheid van dit bericht. Uitgaande van het doorgaans goed ingevoerde Sky Sports Italia, het medium waar hij ook onderdeel van uitmaakt, is het Qatarese Al-Duhail inmiddels al tot een akkoord gekomen met de 58-voudig international. Het bod wat nu staat, zo'n €15 miljoen (waarvan ruim €7 miljoen aan nog uit te keren bonussen), vormt het enige mogelijke obstakel voor de op handen zijnde overgang van de 31-jarige centrumverdediger. 

In het Allianz Stadium ligt Benatia nog tot medio 2020 onder contract. Spelen dit nog lopende seizoen deed hij niet tot nauwelijks, de teller blijft vooralsnog staan op vijf competitieoptredens en een enkele basisplaats in de UEFA Champions League. 

Photocredit: FourFourTwo

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
medhi benatia
al duhail
juventus
serie a
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi