Marokkaanse peuter noemt 44 wereldhoofdsteden op in virale video

marokko
6
25 jan '19
Het ongelofelijk schattig uitziende én slimme peutertje ging deze week viraal op social media.

Veel internetgebruikers over de hele wereld delen video's van de grappige, schattige of unieke momenten van hun kinderen op internet. Een paar dagen geleden werd ook zo'n video geplaatst van een Marokkaanse peuter met een wel heel goed geheugen.

In een video die op sociale media werd gedeeld, noemde een Marokkaanse peuter van ongeveer 18 maanden de hoofdsteden van maar liefst 44 landen.

De Marokkaanse moeder van de peuter vroeg wat de hoofdstad is de volgende landen: Zambia, Niger, Thailand, Jemen, Macau, Italië, Bulgarije, Rusland, Japan, China, Italië, Noorwegen, Marokko, Bangladesh, Oostenrijk, Vaticaan, Azerbeidzjan, Cuba , Bolivia, Peru, Senegal, Afghanistan, Oeganda, Malediven, Canada, Soedan, Irak, Groot-Brittannië, Palestina, Amerika, Libanon, Griekenland, Iran, Qatar, Mexico, Koeweit, Duitsland, Frankrijk, Tanzania, Jordanië, Turkije, Egypte, Algerije en Tunesië.

De peuter wist daar onmiddelijk op te antwoorden. De moeder vroeg tot slot ook nog wat de hoofdstad van Israël is, waarop de peuter antwoordde dat dat "niet bestaat".

De video met het ongelofelijk schattige peutertje is HIER te bekijken.

© Redactie 2019
marokko
peuter
hoofdsteden
wereld
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?