Videocomplicatie publieke optredens Moulay El Hassan (video)

marokko
9
26 jan '19
Moulay El Hassan treedt steeds meer op bij officiële gelegenheden.

Sinds zijn moeder Lalla Salma sinds december 2017 niet meer bij een officiële gelegenheid is gezien (en nee, ook wij weten niet waar zij is), treedt Moulay El Hassan steeds vaker op bij officiële gelegenheden. Daarvoor kwam dit ook al een enkele keer voor, maar het aantal optredens is het afgelopen jaar wel toegenomen. De Marokkaans kroonprins lijkt klaargestoomd te worden voor zijn toekomstige functie en dat is ook niet heel verwonderlijk gezien de enorme taak die hem te wachten staat.

Moulay El Hassan werd op 8 mei 2003 geboren. Marokkanen herinneren zich bij deze gelegenheid de grote vreugde bij de aankondiging van de geboorte van Moulay El Hassan in het Koninklijk Paleis in Rabat. Koning Mohammed VI gaf hem de naam Moulay El Hassan, als een eerbetoon aan de nagedachtenis van zijn overleden grootvader, wijlen Hassan II.

De geboorte van Moulay El Hassan werd begroet door een saluut van 101 kanonschoten, terwijl duizenden burgers naar het Mechouar-plein stroomden om dit grote geluk met de Koninklijke familie te delen.

Een compilatie van enkele van Moulay El Hassan's publieke optredens is hieronder te bekijken.

YouTube link

© Redactie 2019
marokko
moulayelhassan
officiele
gelegenheden
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?