Vriendschappelijk: 'Argentijnse bond kiest voor #TeamMarokko na mislopen Tsjechië'

marokko
2
27 jan '19
Een niet te missen gerucht wat jullie nog van ons tegoed hadden, niet Engeland maar Argentinië lijkt de sparringpartner van dit #TeamMarokko te worden. Lokale bronnen aldaar zijn er inmiddels meer dan van overtuigd, een krachtmeting die mogelijk in Casablanca gestalte gaat krijgen.

Uitgaande van diverse Argentijnse bronnen lijkt de AFA na stukgelopen onderhandelingen met de Tsjechen nu aan te hebben geklopt bij de Marokkaanse voetbalbond FRMF. De reden voor het afhaken van de huidige nummer 42 in de FIFA Ranking is de plaats waar de oefeninterland afgewerkt zou worden. Vanuit Tsjechische kant zou men het liefst op eigen bodem willen oefenen tegen het elftal van bondscoach Lionel Scaloni, een voorwaarde waar de Argentijnen op hun beurt niet aan konden voldoen. Volgens de laatste berichtgeving is Tsjechië inmiddels alweer voorzien, Brazilië zou het eind maart tegen hen opnemen. 

Waar er eerder gesproken werd van een vriendschappelijk treffen met 'The Three Lions' lijkt #TeamMarokko nu Messi en co. voor hun kiezen te krijgen. Deze wedstrijd zou, mits het Stade Mohammed V dan al in gebruik genomen kan worden, op 26 maart plaatsvinden. Tot nog toe hebben beide voetbalbonden zich nog niet officieel uitgelaten over deze berichtgeving. 

Photocredit: FRMF.ma 

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
frmf
afa
oefeninterland
team marokko
tsjechie
argentinie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?