Dood van de kleine Ikhlaas: Buurman is de hoofdverdachte

marokko
3
27 jan '19
Zaterdagmiddag werd het lichaam van Ikhlaas, na een tweede autopsie, door een ambulance naar de stad Midar vervoerd om begraven te worden.

Zaterdag ontving de vader van de kleine Ikhlaas, op 22 januari dood gevonden in een nabijgelegen bos, het lichaam van zijn dochtertje, nadat ze een tweede autopsie had ondergaan.

De ouders van Ikhlaas hadden om een tweede autopsie gevraagd nadat het rapport van de eerste autopsie, uitgevoerd in het El Hassani-ziekenhuis in de stad Nador, meldde dat het meisje was gestorven aan een natuurlijke dood. Volgens dit rapport, bericht nieuwssite Alyaoum24, vertoonde het lichaam van Ikhlaas geen tekenen van marteling of geweld, en het meisje was niet vergiftigd. Een resultaat dat de ouders van Ikhlaas niet overtuigde en zij besloten om een tweede autopsie te laten uitvoeren. Het lichaam van de kleine Ikhlaas werd vervolgens overgebracht naar het Ibn Rochd-ziekenhuis in Casablanca voor de tweede autopsie.

De autoriteiten hebben nog niks onthuld over de inhoud van het tweede autopsierapport, zij wachten hiermee tot het einde van het onderzoek. Voor nu is de hoofdverdachte van deze gruwelijke misdaad de buurman van de familie van Ikhlaas, genaamd Mahjoub. Hij is in voorlopige hechtenis geplaatst in afwachting van verduidelijking van de omstandigheden achter de dood van het kind.

© Redactie 2019
marokko
midar
ikhlaas
hoofdverdachte
autopsie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?