Marokkaanse man valt Oekraïense grenswachter aan voor het weigeren van toegang (video)

buitenland
0
27 jan '19
De camera's op een Oekraïense luchthaven filmden een nogal agressieve Marokkaanse passagier.

Oekraïense autoriteiten hebben een Marokkaanse man gearresteerd nadat hij een grenswachter op de internationale luchthaven Kiev Boryspil had aangevallen omdat hem de toegang tot het land werd geweigerd.

Nadat de man donderdag op het vliegveld was aangekomen vanuit Turkije en een uitgebreid interview had gehad met de Oekraïense immigratieautoriteiten, besloten functionarissen de man de Oekraïne niet binnen te laten.

Woedend sprong de jonge man op en gaf een trap tegen één van de grenswachters, bericht de Oekraïense nieuwssite UNIAN. Veel verder dan een trap kwam hij niet, want hij werd gelijk hardhandig door drie man tegen de vloer geworpen. 

De jonge Marokkaan beweerde tijdens zijn interview dat hij naar de Oekraïne was gekomen om Engels en een andere taal aan kinderen te leren als onderdeel van een uitwisselingsprogramma. De Oekraïense autoriteiten geloofden hem echter niet, te oordelen naar zijn 'slechte Engels', meldde de nieuwssite. Ook kon hij niet bewijzen dat hij genoeg geld had om in Oekraïne te blijven gedurende de aangegeven periode van zijn reis.

YouTube link

© Redactie 2019
oekraine
toegang
marokkaan
agressief
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi