UITGELICHT: FRMF bevestigt, #TeamMarokko treft Argentinië in maart

marokko
6
28 jan '19
De kogel is door de kerk, het #TeamMarokko van bondscoach Hervé Renard krijgt op eigen bodem Argentinië voor hun kiezen.

De eerder in gang gezette geruchtencarrousel blijkt terecht waar, de Argentijnse voetbalbond AFA contacteerde onlangs de FRMF en kreeg dan ook groen licht. Zojuist maakte men via de officiële kanalen het nieuws kenbaar, op 26 maart wordt in het Stade Moulay Abdellah te Rabat dit vriendschappelijke treffen afgewerkt. Aanvankelijk zou het Stade Mohammed V in Casablanca als speelhaven dienen, echter gaat de omgeving van deze voetbaltempel op de schop en zou dat stadion dan ook niet in gebruik genomen kunnen worden tegen de Argentijnen. Naar het er nu naar uitziet is de aftrap om 20:00 uur Marokkaanse en dus ook Nederlandse tijd. 

Zoals al bekend was, heeft #TeamMarokko, alvorens men Messi en co. treft, drie dagen voor deze krachtmeting nog een ontmoeting met Malawi op het programma staan. Dit affiche geldt als laatste groepswedstrijd in de kwalificatiereeks voor de Afrika Cup van 2019, het toernooi waar Marokko zich al reeds van een startbewijs voorzag. 

Photocredit: FRMF.ma

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
argentinie
oefeninterland
team marokko
frmf
afa
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?