Transfer Talks: 'Al-Sheikh wil El Ahmadi verlossen van onderpresterend Al-Ittihad'

marokko
17
29 jan '19
De man die eerder de voorkeur gaf aan #United2026, voorzitter van de overkoepelende sportautoriteit van Saoedi-Arabië, wil nu een Marokkaans-international strikken voor zijn club. Op aanraden van zijn hoofdtrainer Ramon Diaz zou Turk Al-Sheikh inmiddels al contact hebben gelegd met Al-Ittihad.

Na nog geen half jaar op Saoedische bodem staat Karim El Ahmadi mogelijk voor een nieuwe lucratieve transfer. De 34-jarige verdedigende middenvelder komt sinds afgelopen zomer uit voor de topclub die al geruime tijd onder presteert. Al-Ittihad neemt met slechts 9 punten uit 16 competitiewedstrijden momenteel de voorlaatste plaats in de Saudi Professional League. Waar het de vorige jaargang nog zich wist te eindigen als stabiele middenmoter, bivakkeert men dus nu al lange tijd in de onderste regionen van die weinig sportieve competitie. 

Ondanks dit onderpresteren lijkt men wel gecharmeerd van één speler. Meerdere bronnen in het land bevestigen de verregaande interesse die het Egyptische Pyramids FC zou hebben in de 53-voudig international. Het zal niet lang meer duren, zo weet ook de Egyptische tak van Goal.com of El Ahmadi, of Pyramids FC zal bij monde van Al-Sheikh een concreet bod uitbrengen op de voormalige kracht van onder andere Feyenoord, Aston Villa en FC Twente. 

Photocredit: FRMF.ma

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
karim el ahmadi
al ittihad
saudi professional league
pyramids fc
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi