Transfer Talks: 'Al-Sheikh wil El Ahmadi verlossen van onderpresterend Al-Ittihad'

sport
17
29 jan 13:05
De man die eerder de voorkeur gaf aan #United2026, voorzitter van de overkoepelende sportautoriteit van Saoedi-Arabië, wil nu een Marokkaans-international strikken voor zijn club. Op aanraden van zijn hoofdtrainer Ramon Diaz zou Turk Al-Sheikh inmiddels al contact hebben gelegd met Al-Ittihad.
Na nog geen half jaar op Saoedische bodem staat Karim El Ahmadi mogelijk voor een nieuwe lucratieve transfer. De 34-jarige verdedigende middenvelder komt sinds afgelopen zomer uit voor de topclub die al geruime tijd onder presteert. Al-Ittihad neemt met slechts 9 punten uit 16 competitiewedstrijden momenteel de voorlaatste plaats in de Saudi Professional League. Waar het de vorige jaargang nog zich wist te eindigen als stabiele middenmoter, bivakkeert men dus nu al lange tijd in de onderste regionen van die weinig sportieve competitie. 

Ondanks dit onderpresteren lijkt men wel gecharmeerd van één speler. Meerdere bronnen in het land bevestigen de verregaande interesse die het Egyptische Pyramids FC zou hebben in de 53-voudig international. Het zal niet lang meer duren, zo weet ook de Egyptische tak van Goal.com of El Ahmadi, of Pyramids FC zal bij monde van Al-Sheikh een concreet bod uitbrengen op de voormalige kracht van onder andere Feyenoord, Aston Villa en FC Twente. 

Photocredit: FRMF.ma
© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
karim el ahmadi
al ittihad
saudi professional league
pyramids fc
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
team marokko
vahid halilhodžić
gabon
vriendschappelijk
turkije
libië
syrië
oujda
golaso
cornelius haga lyceum
atlasleeuwen
casablanca
frmf
marrakech
politie
tanger
ajax
iran
spanje
moord
daesh
rabat
dgsn
caf
mohammed vi