UPCOMING: 'Dortmund bereikt persoonlijk akkoord met transfertarget Ziyech'

marokko
7
30 jan '19
Ten tijde van zijn dienstverband bij FC Twente lieten de Duitsers hun oog al vallen op de international, maar nu lijkt men echt serieus werk te willen gaan maken van de komst van de begaafde middenvelder.

Uitgaande van wat er momenteel de ronde doet in de Franse media, lijkt Hakim Ziyech er persoonlijk al uit te zijn met de huidige koploper in de Duitse hoogste voetbalafdeling. Borussia Dortmund is, als we het vooraanstaande France Football mogen geloven, van plan om zich deze winterse transferwindow nog te binden aan de 25-jarige aanvaller. Onduidelijk is wel alleen of hij net als Frenkie de Jong pas komende zomer zijn gang naar zijn nieuwe werkgever maakt. Nog geen week geleden werd de publiekslieveling bij zowel #TeamMarokko als in de Johan Cruijff ArenA in verband gebracht met AS Roma.

Die formatie zou zich net als afgelopen zomer alsnog willen versterken met het jeugdproduct van sc Heerenveen. Aan deze mogelijk concrete interesse had de speler in kwestie echter geen boodschap, in gesprek met Hans Kraaij Jr. van FOX Sports wimpelde Ziyech hun belangstelling af. Die bewuste formatie had zich volgens de uitgesproken prof vorige zomer maar meer in moeten zetten voor zijn komst. Algemeen bekend is dat men toen 'last-minute' af zag van zijn gang naar de Serie A. Na zich al op verschillende posities te hebben versterkt gaf technisch directeur Monchi te kennen geen topprioriteit meer te zien in zijn transfer. 

Photocredit: FRMF.ma 

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
hakim ziyech
borussia dortmund
bundesliga
ajax
eredivisie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?