Transfer Talks: 'SL Benfica ontbindt contract Taarabt, Reading FC hapt toe'

marokko
1
30 jan '19
Een club die bungelt aan het randje van degradatie hoopt zich met het probleemkind te kunnen versterken, vooral nu contractclub SL Benfica de financiële drempel verlaagt.

Gisteren gaf het Portugese Record het voorzetje voor een misschien wel op handen zijnde transfer. Het medium meldt namelijk dat SL Benfica zich maar al te graag wil losmaken van de peperdure Adel Taarabt, de inmiddels 29-jarige aanvaller kost jaarlijks €3 miljoen aan salaris maar levert sinds zijn komst vooralsnog niets op. Na in de zomer van 2015 transfer te zijn opgepikt van Queens Park Rangers, toen na zijn weinig sportieve rentree bij de club waar hij ooit tot bloei kwam, speelde de international geen minuut voor de hoofdmacht van de Liga NOS-formatie. Het duurde niet lang of de voormalig speler van RC Lens en Tottenham Hotspur werd doorverwezen naar de beloften van zijn werkgever. Dit na een wat je kan noemen, mislukte uitleenbeurt aan Genoa CFC. 

Daar waar hij dus ook deze jaargang bivakkeert, tot nu toe zonder ook maar één speelminuut, dat is waar zijn dienstverband bij de huidige nummer twee van Portugal gaat eindigen. Als we het eerder genoemde medium mogen geloven dan is Reading FC de eerste gegadigde die zich wil wagen aan de voorlopig afgezwaaide international. Deze winterse transferperiode nog zou de deal beklonken kunnen worden. 

Photocredit: A Bola.pt

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
adel taarabt
reading fc
championship
sl benfica
contractontbinding
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi