Botola Pro: Raja vindt in Carteron opvolger voor ontslagen Garrido

marokko
0
30 jan '19
Heel lang duurde de interimtermijn van Youssef Safri niet, de voormalig international kreeg de taak van hoofdcoach toebedeeld zolang de Marokkaanse topclub zich nog niet had voorzien van een geschikte opvolger voor de onlangs ontslagen Juan Carlos Garrido.

Waar eergisteren nog naar buiten werd gecommuniceerd dat voormalig assistent-trainer Youssef Safri tijdelijk de honneurs zou waarnemen, doemt er vanavond al witte rook op uit het Stade Mohammed V. De clubleiding van de huidige nummer vijf van de Botola Pro gaat in zee met de 48-jarige Patrice Carteron, de Fransman die tot aan november van het vorige jaar de eindverantwoordelijkheid droeg over het Egyptische Al Ahly. De voormalige trainer van onder ander het Saoedische Al-Nassr en het Congolese TP Mazembe is voor anderhalf seizoen vastgelegd. Naar verluidt, zo onderschrijft het Marokkaanse Le360.ma, zal hij maandelijks 350.000 dirham opstrijken. 

Carteron neemt zich voor om titelhouder van de CAF Confederations Cup te blijven en hengelt, zoals men van Raja mag verwachten, naar de landstitel in de Botola Pro. Vanaf maandag neemt hij het stokje over van Safri. 

Photocredit: Yahoo Sport.fr

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
raja casablanca
botola pro
patrice carteron
juan carlos garrido
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi