Botola Pro: Clubhopper Taoussi duikt voor kostelijk salaris op bij OCK Khouribga

marokko
0
31 jan '19
Mocht het deze emotioneel gedreven coach lukken om OCK Khouribga binnen de Botola te houden dan staat daar een fraaie premie van €37.000 tegenover.

Rachid Taoussi zou zichzelf niet zijn als hij binnen niet al te lange tijd na een ontslag zich weer ergens weet binnen te wurmen. Na via de achterdeur te zijn vertrokken bij het Algerijnse ES Sétif, dit volgens de 59-jarige oefenmeester door te late salarisbetaling, kan hij nu weer aan de bak op Marokkaanse bodem. Bij zijn laatste werkgever zou hij uit eigen initiatief zijn vertrokken, dit dus vanwege het verzuimen hem op tijd uit te betalen wat maakte dat de arbeidsverhouding ernstig verstoord werd. De club die nu toehapt is dus het al geruime tijd onderpresterende OCK Khouribga, die formatie bezet momenteel de voorlaatste plaats in de Botola Pro. 

Naar verluidt, zo onderschrijven verschillende bronnen in het land, staat de ex-bondscoach voor maar liefst €14.000 (per maand) op de loonlijst bij de degradatiekandidaat. Mocht het de in Sidi Kacem geboren oefenmeester lukken om lijfsbehoud te realiseren, dan staat daar dus een vorstelijke vergoeding tegenover. Taoussi zou dan €37.000 bijgeschreven krijgen. Dit is overigens de achtste club op Marokkaanse bodem voor de veelbesproken trainer. Hiervoor zwaaide hij de scepter bij onder andere Raja Casablanca, MAS Fès, FAR Rabat en Wydad Casablanca. 

Photocredit: @arryadiatv (Twitter)

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
rachid taoussi
ock khouribga
botola pro
contract
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?