DEAL DONE: Saint-Étienne neemt Aït Bennasser op huurbasis over van AS Monaco

marokko
8
31 jan '19
De geruchten blijken waar, zojuist maakte de club in kwestie de deal bekend: Saint-Étienne kan het komende half jaar beschikken over de diensten van deze talentvolle Marokkaans-international.

Anders dan zijn laatste weinig sportieve periode bij AS Monaco heeft Youssef Aït Bennasser nu wel weer uitzicht op voldoende speelminuten in de Ligue 1. Mede door de komst van Cesc Fabregas en William Vainqueur zag de verdedigende middenvelder zichzelf achterop raken in de pikorde van de onlangs aangestelde Leonardo Jardim. De laatste twee competitieoptredens moest het jeugdproduct van AS Nancy zich onterecht schikken in een reserverol, tegen DFCO Dijon werd de nog maar 22-jarige Aït Bennasser zelfs doorverwezen naar de tribune (red. 2-0 nederlaag, Ligue 1). 

Net zoals hij tijdens zijn huurtermijn wist te floreren bij SM Caen is er nu ook bij Saint-Étienne dus mogelijkheid tot een sportieve comeback. Die club neemt 14-voudig international dus tot het einde van het lopende seizoen over van de Monegasken. Enige kanttekening is wel dat er geen optie tot koop is opgenomen in de huurovereenkomst, in Monte Carlo ligt de middenvelder overigens nog tot medio 2021 vast. 

Photocredit: Flipboard.com

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
youssef ait bennasser
saint etienne
ligue 1
as monaco
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?