Tannane van de regen in de drup, op non-actief gesteld door FC Utrecht

sport
10
1 feb 11:39
Wat een sportieve rentree had moeten zijn is nu langzaam aan het verworden in een alweer mislukte huurdeal.
Saint-Étienne contractspeler Oussama Tannane heeft voorlopig geen uitzicht op speelminuten in de hoofdmacht van de Domstedelingen. De 24-jarige rechtsbuiten kreeg dit nieuws gisteren medegedeeld door de clubleiding van de formatie die momenteel de zesde plaats inneemt in de Eredivisie. Over het hoe en wat wordt niet gesproken in het vanochtend verschenen persbericht. Wel is duidelijk dat er binnenkort een gesprek plaatsvindt tussen beide partijen, dit om tot een passende oplossing te komen. 

Weinig progressie sinds het verlaten van Heracles Almelo voor de Ligue 1
Na Heracles Almelo in de winter van 2015 te hebben verlaten voor ruim €3 miljoen euro wist de negenvoudig international zijn belofte als talent nooit echt in te lossen in de Ligue 1. Het duurde niet lang of Saint-Étienne, tegenwoordig tevens werkgever van collega-international Youssef Aït Bennasser, deed Tannane van de hand. Een uitleenbeurt aan UD Las Palmas bleek ook niet het gewenste effect te hebben, dit maakte het dat hij in januari van vorig jaar terugkeerde in Frankrijk. 

In Stadion Galgenwaard deed de vleugelaanvaller het tot nog toe niet verkeerd, uit de 15 competitieoptredens die hij telt kwam één treffer rollen en was hij indirect betrokken bij de totstandkoming van vier andere goals. 

Photocredit: ANP
© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
oussama tannane
eredivisie
fc utrecht
dick advocaat
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
algerije
chan 2020
berkane
chan2020
houcine ammouta
badr hari
rico verhoeven
gabon
glory kickboxing
eredivisie
atlasleeuwen
frmf
casablanca
politie
marrakech
team marokko
tanger
ajax
iran
golaso
spanje
daesh
dgsn
moord
mohammed vi