DEAL DONE: Queens Park Rangers stalt Chair in League Two

sport
1
1 feb 12:04
De Jong Marokko-international die ruim twee jaar geleden na een stageperiode wist te overtuigen mag zich voorlopig elders gaan bewijzen. Op het derde voetbalniveau wat het Britse voetballandschap rijk is krijgt Ilias Chair zijn nieuwe uitdaging voorgeschoteld.
Championship-formatie Queens Park Rangers maakte gisteravond deze voltooide transfer via de officiële kanalen bekend. De nu 21-jarige Chair, voormalig speler van SK Lierse, wordt tot het einde van het nog lopende seizoen gestald in de League Two. Bij FC Stevenage, momenteel negende in die competitie, zal de talentvolle centrale middenvelder voldoende vlieguren gaan krijgen. In het tweede voetbalniveau waar QPR sinds jaar en dag bivakkeert, de Championship dus, mocht Chair dit seizoen 4 keer opdraven. In de 28 minuten die achter zijn naam staan op dat niveau was hij goed voor één assist: tijdens de 3-0 tegen Ipswich Town was hij aangever. 

Zoals al bekend was maakt de middenvelder al geruime tijd deel uit van de plannen van #JongMarokko-bondscoach Mark Wotte, hiervoor kwam hij ook uit voor de U20-lichting van de Marokkaanse voetbalbond FRMF. 

Photocredit: QPR.co.uk
© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
ilias chair
queens park rangers
fc stevenage
league two
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
team marokko
gabon
turkije
vriendschappelijk
vahid halilhodžić
syrië
cornelius haga lyceum
islamitisch onderwijs
arie slob
racisme
atlasleeuwen
casablanca
frmf
marrakech
politie
tanger
ajax
iran
spanje
moord
daesh
rabat
dgsn
caf
mohammed vi