Advocaat onverbiddelijk: 'Hij gaat niet meer bij FC Utrecht spelen'

sport
0
1 feb 17:00
De Marokkaans-international heeft het flink verbruid bij zijn tijdelijke werkgever, de aanvaller komt niet meer in actie in Stadion Galgenwaard.
In aanloop naar het competitietreffen met PEC Zwolle van aankomende zondag zat trainer Dick Advocaat een persconferentie voor. De 71-jarige oefenmeester kreeg vanzelfsprekend vragen gesteld over het op non-actief stellen van huurling Oussama Tannane. De tot aan het einde van het seizoen geleende Saint-Étienne contractspeler hoeft niet meer te rekenen op speelminuten, aldus Advocaat.

Advocaat staat op z’n strepen, Tannane misdroeg zich tot twee keer toe op de trainingen

Waar in het persbericht nog gesproken werd over een mogelijke oplossing, is de Hagenees nu onverbiddelijk. Er is geen weg meer terug, aldus de man die voorheen clubs als Fenerbahce, Zenit Sint-Petersburg, Sunderland en AZ Alkmaar trainde.

"We vonden dat dat niet kon wat hij deed op het veld. Ik zag het wel een beetje aankomen, maar sommige dingen kan je niet voorkomen. Het is jammer", werd hij geciteerd door het Algemeen Dagblad. "Er is geen weg meer terug voor Tannane. Hij gaat niet meer bij FC Utrecht spelen."
© Redactie 2019
tannane
nonactief
advocaat
fc utrecht
atlasleeuwen
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
team marokko
vahid halilhodžić
gabon
vriendschappelijk
turkije
libië
syrië
oujda
golaso
cornelius haga lyceum
atlasleeuwen
casablanca
frmf
marrakech
politie
tanger
ajax
iran
spanje
moord
daesh
rabat
dgsn
caf
mohammed vi