Tedesco: 'Hij heeft zo veel potentie maar de bal ligt uiteindelijk bij hem'

sport
1
2 feb 14:41
Het botert al geruime tijd niet tussen Amine Harit en zijn oefenmeester Domenico Tedesco, wel lijkt de Marokkaans-international nu op de goede weg terug.
In aanloop naar het thuistreffen van vanavond tegen Borussia Mönchengladbach zat de nog maar 33-jarige oefenmeester van 'Die Königsblauen' een persconferentie voor. De huidige nummer twaalf van de Bundesliga, al geruime tijd onderpresterend dus, zou binnen afzienbare tijd weer kunnen gaan beschikken over voormalig sterkhouder Harit. Anders dan men in de voorbije transferwindow deed vermoeden lijkt er helemaal geen sprake te zijn van een voortijdige breuk tussen beide partijen. Tedesco gaf duidelijk aan dat zijn nog maar 21-jarige international zich sportief heeft gerevancheerd de afgelopen weken, de middenvelder zou op de goede weg terug zijn richting een basisplaats in de Veltins Arena. 

''Een jongen met zoveel potentie''
De Italiaan die al ruim anderhalf jaar met de scepter zwaait in Gelsenkirchen zei onder ander het volgende over zijn pupil: ''Amine heeft zoveel potentie, we hebben dan ook veel met hem gesproken. De hoop is nu dat constant gaat blijven presteren, maar daarvoor ligt de bal uiteindelijk hem. De afgelopen weken heeft hij zich onderscheiden door alles te geven.''

Photocredit: DFE,de
© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
domenico tedesco
schalke 04
bundesliga
amine harit
rentree
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
team marokko
gabon
turkije
vriendschappelijk
vahid halilhodžić
syrië
cornelius haga lyceum
islamitisch onderwijs
arie slob
racisme
atlasleeuwen
casablanca
frmf
marrakech
politie
tanger
ajax
iran
spanje
moord
daesh
rabat
dgsn
caf
mohammed vi