'Man die Feis doodschoot werd klein genoemd'

algemeen
1
6 feb 9:33
De aanleiding voor de ruzie die rapper Feis op nieuwjaarsnacht het leven kostte, was een discussie over iemand die een andere man ‘klein’ had genoemd.
Dat heeft de politie dinsdagavond bekendgemaakt in het programma Opsporing Verzocht.

Volgens een aantal getuigen voltrok zich eerder op de avond een ruzie in een restaurant. Een man was boos geworden en had een wapen getrokken omdat iemand anders hem ‘klein’ noemde. De restaurantmedewerkers zetten hierna een grote groep bezoekers het restaurant uit, waaronder Feis en zijn broer.

Feis en zijn broer hadden niets met dit conflict te maken, maar werden ook het restaurant aan de Nieuwe Binnenweg uitgezet. Voor de deur van het restaurant werden schoten gelost. Hierbij werden beide broers geraakt. Feis overleed aan verwondingen in zijn rug. Zijn broer lag vervolgens wekenlang in coma en ontwaakte maandag.

Levensgevaarlijk

Het is nog niet duidelijk wie de schutter is. De politie roept getuigen die die avond iets gezien hebben met klem op zich te melden.

De politie zegt de dader met spoed te zoeken, omdat de man “levensgevaarlijk” is. Het gaat om een donkergetinte man tussen de 20 en 30 jaar oud, met een forse lichaamsbouw. Hij had een baardje en droeg een rode sweater.
© ANP 2019
rapper
feis
schietpartij
rotterdam
klein
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
iran
verenigde staten
syrië
saoedi-arabië
gibraltar
frankrijk
terrorisme
tunesië
jemen
rusland
atlasleeuwen
casablanca
frmf
marrakech
politie
tanger
ajax
spanje
rabat
afrika cup
moord
eredivisie
daesh
mohammed vi