Arryadia: 'FRMF wijkt voor #TeamMarokko - Argentinië uit naar Tanger'

sport
4
6 feb 10:09
Niet Rabat maar Tanger zal gastheer zijn voor dit interessante oefenaffiche, op de 26e van komende kalendermaand krijgt het keurkorps van Hervé Renard dan te maken met een sparringpartner van formaat.
Waar men aanvankelijk het Stade Moulay Abdellah zou inzetten voor deze krachtmeting, zou het nu het Stade Ibn Battouta zijn wat in gebruik genomen gaat worden. Gisteravond kwam de Marokkaanse sportzender Arryadia met deze mogelijke locatiewijziging. De Marokkaanse voetbalbond FRMF kiest voor Tanger om mogelijke veiligheidsrisico's die er in Rabat meer zijn, uit te kunnen sluiten. De thuishaven van IRT Tanger werd eerder al aangewend voor Europese affiches, zo speelden FC Barcelona en Sevilla er afgelopen zomer voor de Spaanse Supercup en troffen Paris Saint-Germain en AS Monaco er elkaar in 2017 voor de Franse equivalent van die wedstrijd. 

Vorige week maandag werd door zowel de FRMF als de AFA (Argentijnse voetbalbond) melding gemaakt van de overeenkomst die beide bonden troffen voor deze vriendschappelijke ontmoeting. 

Photocredit: @Le360fr (Twitter)
© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
argentinië
team marokko
frmf
arryadia
oefeninterland
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
algerije
gabon
chan 2020
vriendschappelijk
berkane
turkije
islamitisch onderwijs
cornelius haga lyceum
rico verhoeven
chan2020
atlasleeuwen
frmf
casablanca
politie
marrakech
team marokko
tanger
ajax
iran
golaso
spanje
daesh
dgsn
moord
mohammed vi