Arryadia: 'FRMF wijkt voor #TeamMarokko - Argentinië uit naar Tanger'

marokko
4
6 feb '19
Niet Rabat maar Tanger zal gastheer zijn voor dit interessante oefenaffiche, op de 26e van komende kalendermaand krijgt het keurkorps van Hervé Renard dan te maken met een sparringpartner van formaat.

Waar men aanvankelijk het Stade Moulay Abdellah zou inzetten voor deze krachtmeting, zou het nu het Stade Ibn Battouta zijn wat in gebruik genomen gaat worden. Gisteravond kwam de Marokkaanse sportzender Arryadia met deze mogelijke locatiewijziging. De Marokkaanse voetbalbond FRMF kiest voor Tanger om mogelijke veiligheidsrisico's die er in Rabat meer zijn, uit te kunnen sluiten. De thuishaven van IRT Tanger werd eerder al aangewend voor Europese affiches, zo speelden FC Barcelona en Sevilla er afgelopen zomer voor de Spaanse Supercup en troffen Paris Saint-Germain en AS Monaco er elkaar in 2017 voor de Franse equivalent van die wedstrijd. 

Vorige week maandag werd door zowel de FRMF als de AFA (Argentijnse voetbalbond) melding gemaakt van de overeenkomst die beide bonden troffen voor deze vriendschappelijke ontmoeting. 

Photocredit: @Le360fr (Twitter)

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
argentinie
team marokko
frmf
arryadia
oefeninterland
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?