Aziz Akhannouch in Australië om bilaterale samenwerking te versterken

marokko
10
6 feb '19
Vergezeld door een grote delegatie is de Marokkaanse minister van Landbouw en Visserij sinds zondag op werkbezoek in Australië.

Het werkbezoek is gericht op het versterken van de bilaterale samenwerking op het gebied van landbouw en visserij, bericht nieuwssite Lefr360.

De delegatie die Aziz Akhannouch vergezelt omvat onder andere de staatssecretaris voor Zeevisserij, Mbarka Bouaida, afgevaardigden van het ministerie van Landbouw en Visserij en zakenmensen uit verschillende regio's van het Koninkrijk.

Bij een ontmoeting in Melbourne herhaalden Akhannouch en de Australische politica Jaclyn Symes hun gemeenschappelijke wens om de samenwerking tussen Marokko en Australië in de landbouw verder te ontwikkelen.

Zij herinnerden eraan dat Australië een belangrijke investeerder op dit gebied is in Marokko.

De Marokkaanse delegatie bezocht ook de groothandelsmarkt gewijd aan visproducten en het "Melbourne Seafood Center", een particuliere entiteit bestuurd door een raad van bestuur, die een belangrijke rol speelt bij de verdediging van lokale vissers en bij het handhaven van duurzame visserij.

Photocredit: Lefr360.ma

© Redactie 2019
marokko
australie
akhannouch
samenwerking
versterken
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?