Tientallen tips over fatale schietpartij Feis

algemeen
1
6 feb 15:35
Aandacht in de uitzending van Opsporing Verzocht voor de schietpartij waarbij rapper Feis omkwam, heeft volgens de politie meer dan veertig tips opgeleverd.
Veel van de tips gaan over auto’s waarover in de uitzending informatie werd gevraagd.

Faisal Mssyeh, de echte naam van Feis, werd tijdens oud en nieuw om 04.00 uur 's nachts in Rotterdam op straat doodgeschoten. Zijn broer raakte zwaargewond. Volgens de politie was "een onbenullige kroegruzie waar ze niks mee te maken hadden" vermoedelijk de aanleiding.

De moeder van de twee slachtoffers deed in Opsporing Verzocht haar verhaal. Ook kwam de politie onder meer met een signalement van de schutter en beelden van de mogelijke vluchtauto.

Liquidatie

De Telegraaf meldde woensdag op basis van bronnen rondom het onderzoek dat de politie op zoek is naar de 24-jarige Silvano M.. Hij zou de schutter zijn geweest.

M. zou eerder in beeld zijn gekomen als een van de opdrachtgevers van de moord op de 26-jarige Gilbert Henriëtta in december 2017 aan de Rhijnauwensingel in Rotterdam. Bij die liquidatie kwam ook een 25-jarige man om het leven, die op dat moment in het gezelschap van het doelwit was. De recherche zou de betrokkenheid van M. niet hebben kunnen bewijzen.

De politie wil niets zeggen over de eventuele betrokkenheid van Silvano M. bij de dood van Feis. "Er is nog geen verdachte aangehouden. Wat we weten, is het signalement dat we gisteren hebben gegeven. We hebben er nog geen naam bij’’, aldus de politiewoordvoerder.
© ANP 2019
rapper
feis
schietpartij
rotterdam
tips
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
iran
verenigde staten
syrië
saoedi-arabië
gibraltar
frankrijk
terrorisme
tunesië
jemen
rusland
atlasleeuwen
casablanca
frmf
marrakech
politie
tanger
ajax
spanje
rabat
afrika cup
moord
eredivisie
daesh
mohammed vi