Achahbar in genade aangenomen: 'Kan nog van meerwaarde zijn'

marokko
2
7 feb '19
Na een verbanning van ruim drie weken mag de 25-jarige spits zich gaan opmaken voor zijn sportieve rentree in de Keuken Kampioen Divisie. Anders dan teamgenoot Brahim Darri, verhuurd aan competitiegenoot FC Den Bosch, kan Anass Achahbar wel rekenen op het vertrouwen van coach Jack de Gier.

Tegenover Omroep Gelderland gaf de oefenmeester van de huidige nummer 15 in die competitie te kennen dat de aanvaller weer deel uit mag gaan maken van de hoofdmacht. Samen met zijn voormalige ploeggenoot kreeg Achahbar het in de rust van de verloren ontmoeting met FC Eindhoven (red. 3-2 verlies) aan de stok met de eigen technische staf. Wat er precies is gezegd door de beide spelers blijft onduidelijk, wel bleek het voldoende aanleiding voor De Gier om hen naar de beloften te verbannen. Waar Achahbar wel ongeschonden uit die schorsing kwam, koos de 24-jarige Darri voor een andere oplossing. 

Wel moet Achahbar nog aan één voorwaarde voldoen wil hij in aanmerking komen voor speelminuten in de A-selectie. Hij is volgens zijn coach nog niet fit genoeg om volledig mee te kunnen draaien, daar zal hij dus eerst aan moeten werken. 

Photocredit: ANP

© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
anass achahbar
nec nijmegen
jack de gier
keuken kampioen divisie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi