Achahbar in genade aangenomen: 'Kan nog van meerwaarde zijn'

sport
2
7 feb 15:01
Na een verbanning van ruim drie weken mag de 25-jarige spits zich gaan opmaken voor zijn sportieve rentree in de Keuken Kampioen Divisie. Anders dan teamgenoot Brahim Darri, verhuurd aan competitiegenoot FC Den Bosch, kan Anass Achahbar wel rekenen op het vertrouwen van coach Jack de Gier.
Tegenover Omroep Gelderland gaf de oefenmeester van de huidige nummer 15 in die competitie te kennen dat de aanvaller weer deel uit mag gaan maken van de hoofdmacht. Samen met zijn voormalige ploeggenoot kreeg Achahbar het in de rust van de verloren ontmoeting met FC Eindhoven (red. 3-2 verlies) aan de stok met de eigen technische staf. Wat er precies is gezegd door de beide spelers blijft onduidelijk, wel bleek het voldoende aanleiding voor De Gier om hen naar de beloften te verbannen. Waar Achahbar wel ongeschonden uit die schorsing kwam, koos de 24-jarige Darri voor een andere oplossing. 

Wel moet Achahbar nog aan één voorwaarde voldoen wil hij in aanmerking komen voor speelminuten in de A-selectie. Hij is volgens zijn coach nog niet fit genoeg om volledig mee te kunnen draaien, daar zal hij dus eerst aan moeten werken. 

Photocredit: ANP
© Redactie 2019
marokko
atlasleeuwen
anass achahbar
nec nijmegen
jack de gier
keuken kampioen divisie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
sri lanka
aanslagen
sri-lanka
terroristische
botolapro
handgranaat
colombo
meknes
daesh
aanslag
atlasleeuwen
frmf
casablanca
tanger
wk 2018
ajax
hervé renard
marrakech
eredivisie
mohammed vi
spanje
hakim ziyech
rabat
golaso