Nasrdin Dchar gaat bruidspaar trouwen

lifestyle
1
7 feb 18:02
De zoektocht naar het bruidspaar gaat vandaag van start!
Nasrdin Dchar gaat op zondag 2 juni twee mensen in de echt verbinden in theater De Kleine Komedie in Amsterdam. De acteur doet dit aan het einde van de middag, tussen de matinee en de avondvoorstelling van zijn nieuwe voorstelling JA!, over trouwen.Dat heeft theaterbureau De Mannen donderdag bekendgemaakt.

De zoektocht naar het koppel waar Dchar de trouwceremonie voor gaat leiden, gaat donderdag van start. Via Boomerang worden die dag honderdduizend kaarten verspreid met de oproep aan geliefden om zich te melden voor de actie. Dit kan via de website www.nasrdintrouwt.nl.

De voorstelling JA! gaat op Valentijnsdag in première in de Stadsschouwburg Amsterdam. Het is een heel persoonlijke solovoorstelling, net als zijn twee vorige monologen Oumi (over zijn moeder) en Dad (over zijn vader en het vaderschap).

In het stuk reflecteert de acteur op zijn relatie met zijn vrouw. Tussen de avond dat zij elkaar ontmoeten en dat ze trouwen, zat vijftien jaar. Waarom heeft het zo lang geduurd als hij bij de eerste kennismaking al weet dat zij de ware is? JA! is de komende maanden door heel Nederland te zien.
© ANP 2019
nasrdin dchar
trouwen
bruidspaar
theater
zoektocht
ja!
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
sri lanka
aanslagen
sri-lanka
terroristische
daesh
laliga
sale
colombo
meknes
marokkanen
atlasleeuwen
frmf
casablanca
tanger
wk 2018
ajax
hervé renard
marrakech
eredivisie
mohammed vi
spanje
hakim ziyech
rabat
golaso