Chefchaouen: Amerikaan gearresteerd die Marokkaan had bestolen

marokko
1
8 feb '19
De Amerikaan sloeg op de internationale luchthaven Mohammed Vi in Casablanca toe, maar werd gearresteerd in Chefchaouen.

Een Amerikaanse burger van Vietnamese afkomst werd gearresteerd door de Koninklijke Gendarmerie, nadat hij erin geslaagd was om, zeer vakkundig, een grote hoeveelheid geld in vreemde valuta te stelen uit de handbagage van een Marokkaan bij de uitgang van de luchthaven Mohammed V in Casablanca.

Na het indienen van een klacht door het slachtoffer, en op aanwijzing van de bevoegde officier van justitie, gingen onderzoekers actief op zoek naar de vermeende dief. Tijdens hun onderzoek werden de opnamen van bewakingscamera's bekijken, die de dader identificeerde, bericht nieuwssite Lefr360.

Hij werd later gevonden en gearresteerd in de stad Chefchaouen, waar hij met een groep buitenlandse toeristen heen was gereisd.

Het slachtoffer kreeg gelukkig een groot deel van het gestolen geld terug. De beklaagde werd in hechtenis geplaatst, in afwachting van verwijzing naar de onderzoeksrechter.

© Redactie 2019
marokko
chefchouaen
amerikaan
dief
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi